DIENSTEN

WORKSHOP / CLINICS

Al meer dan 20 jaar zijn de kernwoorden discipline, mentale en fysieke kracht, snelheid, doorzettingsvermogen, concentratie, uithoudingsvermogen, coördinatie, respect en concurrentie een groot onderdeel van het leven van Husnu Kocabas. Deze kernwoorden op de juiste manier gecombineerd staan garant voor success in de sportwereld, maar zeker ook in het persoonlijke en professionele leven.

Met zijn ervaring als instructeur bij de Koninklijke Marechaussee, verzorgt Husnu graag een workshop/clinic voor uw bedrijf, vereniging, club of instelling. In deze sportieve clinics zal hij alle deelnemers laten kennis maken met bovenstaande trefwoorden, waarbij teamverband centraal staat.

Hüsnü Kocabas is beschikbaar de workshop te verzorgen op locatie of bij Sport- en Bewegingscentrum Olympia te ‘s-Hertogenbosch. Olympia beschikt over de perfecte boksfaciliteiten: u kunt zelf in de ring staan of u kunt zich lekker uitleven op de bokszakken.

 

 

PERSONAL TRAINING / PRIVE LES

Een gezonde levensstijl en fit lichaam is voor veel mensen een ideaal. Husnu Kocabas kan u als personal trainer helpen om deze idealen ook voor u haalbaar te maken. Door zijn jarenlange ervaring als topsporter op het hoogste boks-niveau weet hij als geen ander hoe u uw doelen kunt bereiken en hieraan vast kunt houden. Zowel in de sport, als in uw persoonlijke en professionele leven.

Samen met u kijkt hij naar uw startniveau, waarna u samen een persoonlijk plan opstelt. In de training staan de kernwoorden kracht, snelheid, discipline, uithoudingsvermogen, tactiek en techniek voorop.

Wilt u een compleet lessenpakket of liever een enkele privé les? Neem dan vrijblijvend contact op!

Image